Q&A | Generalforsamling | Repræsentant | Bestyrelse

Hvorfor er en regionens generalforsamling vigtig for dig som medlem – Og hvorfor er det vigtigt for os, at du kommer

Det er på generalforsamlingen, at man kan høre, hvordan foreningen kører. Det kan fx være omkring økonomien, arrangementet eller udfordringer. Det er også her, hvor du har mulighed for at give din mening til kende, om fx ting som kører god eller hvor der skal laves forbedringer.

Generalforsamlingen er også et godt sted at møde andre avlere, og kan være en start på gode bekendtskaber. Man skal blot møde op ??

Hvorfor er det vigtigt for os, at du kommer til generalforsamlingen
Som repræsentant for Dansk Varmblod, er det utrolig vigtigt at høre medlemmernes meninger og eventuelle udfordringer. Ingen af de arrangementer eller kurser der afholder, er kun for vores egen skyld. Vi gør det for at sikre, at medlemmerne kan få bedømt og kåret deres heste, og for at fremme hesteavlen i Danmark – Nu flere nu bedre.

Frivillig i Region 4
Alle kan være med - Har du lyst til at hjælpe til et eller flere af vores arrangementer, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Der er altid brug for en ekstra hånd, under de forskellige arrangementer. 

Repræsentanter i Region 4
Hvad er en repræsentant: En repræsentant er et regionsindvalg medlem, som skal repræsentere regionens medlemmer. Alle medlemmer som fremgår af medlemslisten pr. 1/11-2022, kan opstille til repræsentant. 
Alle repræsentanter arbejder frivillige og modtager ikke kontant betaling for deres tid. Som tak for årets indsats, modtager de fredagsbilletter til hingstekåring i Herning.

Hvad laver en repræsentant:
Repræsentanterne bliver fx hørt i forbindelse med forskellige forslag, som hovedbestyrelsen fremsætter. De er med til at afvikle de forskellige regionsarrangementer. De er en del af forskellige arbejdsgrupper, som fx afholder kurser. De er talerør for medlemmerne, og skal også repræsentere Dansk Varmblod i det daglige. 
Uden vores repræsentanter, ville det ikke være muligt at afholde de forskellige følskuer, hoppekåringer osv.

Hvilken ”magt” har en repræsentant:
Repræsentantskabet er forbundets øverste myndighed – og ingen stillede forslag, kan gennemføres uden et flertal fra repræsentantskabet. Repræsentanterne indkaldes til 4-6 regionale repræsentantskabsmøder i løbet af året.

Hvor mange repræsentanter er der i regionen:
Generalforsamlingen vælger 1 repræsentant for hver fulde 20 medlemmer af regionen. Region 4 har 18 repræsentantpladser i 2023.

Hvad laver en regionsbestyrelsen:
Bestyrelsen leder regionens ”virksomhed” og er ansvarlig for gennemførelsen af de arrangementer, som hovedbestyrelsen pålægger regionen at afholde (Følskue, hoppekåring, egnethedstest og min. ét medlemsmøde årligt). 
Bestyrelsen er ansvarlig for regionens bistand til den praktiske gennemførelse af arrangementer, som forbundet afholder i regionen. Bestyrelsen består af 5 medlemmer og to suppleanter. 
Bestyrelsen arbejder frivillige og modtager ikke kontant betaling for deres tid. Som tak for årets indsats, modtager de billetter til hingstekåring i Herning.

Hvad er et hovedbestyrelsesmedlem:
I regionsbestyrelsen, sidder et valgte regionale bestyrelsesmedlem, som også er en del af Dansk Varmblods Hovedbestyrelse. Forbundet ledes af en hovedbestyrelse på i alt 8 medlemmer.
Hovedbestyrelsen arbejder frivillige og modtager ikke kontant betaling for deres tid (de modtager kørepenge, når der fx er bestyrelsesmøder på Vilhelmsborg). Som tak for årets indsats, modtager de billetter til hingstekåring i Herning – men de har også arbejdsopgaver i forbindelse med afholdelse af arrangementet.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram